Hírek

Gyártás és Technológia

Korszerű technológia, mely minőséget, és biztonságot garantál.

Bármilyen felhasználási formáról legyen is szó, nálunk válogatott minőségű gyalult tölgyfa, nyírfa, lucfenyő, borovifenyő és vörösfenyő alapanyagokat német PROFESSIONAL technológiával gyártva készítjük elő beépítésre. Gépparkunk minőséget, és biztonságot garantál. Tökéletesen felületet biztosítunk.

Az új vezérlés-technika gyümölcse: Memory-rendszer segítségével az utánrendelés is egyszerűen megvalósítható. Ha egyszer már legyártottunk Önnek egy profilt, a beállítási értékeket elmentjük és később, amikor Ön újra ezt a profilt szeretné, bármikor utánrendelhető. A számítógép vezérlésű – rendszer segítségével határtalan lehetőségeket kínálunk. A fejlett, érintő képernyős kezelőfelület segítségével hatékonyabb és precízebb munkavégzést garantálunk. Az automata optimalizálók tévedhetetlenül végzik a munkát, ezzel biztosítva a maximális anyag-kihasználást.

A Tajga – Depo KFT az Ön igényeknek maximálisan eleget téve, vállalja egyedi termékek, alapanyagok és különböző kiegészítők elkészítését, rövid határidővel! Faanyagaink kiváló alapanyagként szolgálnak mindenféle asztalos és ács ipari kivitelezésekor.

Egyedi igényeivel, ötleteivel forduljon kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.