Technológia

TAJGA-DEPO KFT Baján található telephelye rendelkezik jelenleg az ország legjobban felszerelt egyedi termékeket gyártó üzemével.

ÁCSIPARI MUNKÁK

Megoldásainkat az ügyfél igényei alapján, a terület piacvezető gyártóinak termékeivel és saját egyedi fejlesztéseinkkel integráljuk egységes rendszerré.

Tervezési filozófiánk, hogy ötvözzük a funkcionalitást, a használhatóságot, a műszaki nagyszerűséget megjelenéssel, ergonómiával és dizájnnal. Terv alapján a faház gyártási tervét a német WETO Viskon faépítészeti tervező programjával készítjük el.

Bármilyen felhasználási formáról legyen is szó, nálunk válogatott minőségű gyalult lucfenyő, borovifenyő és vörösfenyő alapanyagokat német PROFESSIONAL technológiával gyártva készítjük elő beépítésre. Gépparkunk minőséget, és biztonságot garantál. Tökéletesen felületet biztosítunk.

A számítógép vezérlésű – rendszer segítségével határtalan lehetőségeket kínálunk. A fejlett, érintő képernyős kezelőfelület segítségével hatékonyabb és precízebb munkavégzést garantálunk. Az automata optimalizálók tévedhetetlenül végzik a munkát, ezzel biztosítva a maximális anyag-kihasználást.

A munkánk során minden szempontot figyelembe veszünk

1995
Alapítás éve
6000
Elégedett ügyfelek
190
Partnerek száma
2
Telephely
21
Dolgozók száma
750
Kész projectek

Holzhaus.hu - Bemutatkozó

Tajga Depo Kft.

Faház gyártás és építés


Link: 
https://holzhaus.hu/

Facebook:  https://www.facebook.com/depo.tajga

Modern ház - Vörösfenyő burkolat

Tajga Depo Kft.

Faház gyártás és építés


Link:
https://holzhaus.hu/

Facebook:  https://www.facebook.com/depo.tajga